Spökhotellet

Vi åkte upp till Söderhamn för att träffa min syster med man och deras lilla dotter vilket var så mysigt, de bor annars långt upp i Sverige så detta var närmare.

Jag, min sambo och hund bodde på ett spökhotell närmare bestämt Statt i Söderhamn där det spökar i rum 104, de okända eller vad det heter har även varit där. Jag tror både och på spöken och inte, eller jag tror inte på det än tills jag har blivit överbevisad så därför vill jag besöka ställen som är hemsökta, sen tycker jag att det är lite spännande också. Vi sov dock inte i rum 104 men jag frågade om vi fick gå in och titta iaf.Det kändes lite märkligt i rummet, en sådär kuslig känsla, sen vet man ju storyn runt hela grejen så då blir det lite extra. Det finns flera artiklar uppsatta längst korridoren mot rummet och ni kan googla på hotellet Statt rum 104 för att läsa om spöket som sägs gå här.

Vi tänkte även åka förbi Norrfly i Kilafors på vägen hem men tyvärr har det blivit ett hotell m.m. förut var det helt övergivet.. 

När vi kom upp fick vi höra att både björn och varg hade setts i villaområdet vi var vid. Jag har bara sett björn i det fria en enda gång vid Galven som ligger vid Alfta tror jag det var, mellan Söderhamn och Bollnäs. Mysigt med lite björnsafari, det är ett tips att göra i Hälsinglands skogar, men sitt kvar i bilen då.

Här är bilder från rum 104. 


Allmänt | #hotell i söderhann, #spökhotell, #statt spökhotell | |
Upp