Viskleken

Det här händer mig varje gång och jag blir så trött på det, när jag väl sätter på mig mascara så ska jag alltid nysa minuterna efter och så har jag mascara under ögonen och ser ut som en panda, samma sak varje gång. Ibland önskar jag att jag hade fransförlängning och färgade ögonfransar men jag skulle aldrig våga ha det då jag inte vill att mina egna fransar ska bli förstörda.

En annan sak som kan göra mig fruktansvärd trött är drama, jag gillar inte alls det och det får min mage att vända sig ut och in. Konflikträdd är jag inte utan jag är trött på "viskleken" när folk pratar och överdriver, sätter käppar i hjulen för andra och förstör, när man hör hur andra snackar om dig eller andra, sättet dom snackar på. Det är skillnad på hur man snackar och hur man snackar. Man blir verkligen så förvånad och chockad när man får reda på saker, som folk säger till andra och som till slut hoppar tillbaka till en själv. Minns ni viskleken i skolan? Nu förstår jag verkligen varför man lekte den och hur saker ändras och överdrivs på vägen.


Dåså, då har jag fått det sagt, i dag står fix på tomten på schemat bland annat. Jag tänkte rengöra mina lastpallar också och fixa hyllan som jag skrev om i går, dock kan jag inte göra så mycket tills krokarna kommer men som sagt, rengöra den kan jag göra. 

Jag har fått iväg veckans jobb och fredagarna är heliga för mig så jag tänkte fixa hemmet nu så att det är tipp topp till helgen. En annan sak jag måste införskaffa mig snarast är rör till min walk in closet så att jag kan bygga den, klädställningarna jag har nu är för låga för mina långklänningar och jag behöver mer plats, kläderna ökar och platsen börjar att ta slut så det är ett mindre kaos här hemma. Jag måste förbjuda mig själv att inhandla mer kläder nu till jag har fixat rummet någorlunda.
Allmänt | |
Upp