Bryta vardagen

Jag älskar att bryta vardagen och göra små minidejter mitt i veckan och ikväll är det dags för premiär ute på havet, vi ska ut och åka lite båt vilket ska bli jättemysigt. Dock kom det lite spontant annars hade jag velat packa en picknickkorg med lite godsaker. Vi har köpt asgulliga strumpor till Albert så nu kan han också följa med. (Tassar kan ju repa) Albert åkte båt förra sommaren och då gick det jättebra, hoppas att det går lika bra nu. Vi har verkligen fått Albert så som vi vill ha honom, han är superenkel att ha med i alla situationer vilket jag är så tacksam för. Han kan till och med följa med på restaurang och sitter snällt och bara tittar. Så stolt över honom. 


Synd att man inte hade ett rör med pringleschips eller lays hemma, hade varit gott. Min mamma packade alltid med sig massa gott när vi skulle ut på sjön (hade båt när jag var liten). Får se om jag törs köra båten ikväll. 

Ha en fin tisdagskväll så hörs vi senare. Och kom ihåg att bryta vardagen lite med massor av mysiga smådejter. Allmänt | |
Upp