Detaljer

När det kommer till kläder kan jag verkligen köpa kläder överallt, billigt som lite dyrare, jag älskar att blanda och jag struntar fullständigt i vad som är "inne" och inte och vilka butiker man ska köpa ifrån eller inte, jag köper det jag tycker är snyggt och jag har kläder som jag har haft i evigheter och som fortfarande är fina blandat med sånt som är nytt. 

Jag såg en kommentar på en inredningssida på Facebook där någon ville se industriell inredning och direkt var det någon som kommenterade att det är så ute och det fick mig direkt att fundera på hur inrutade människor är på att följa det som är inne både när det kommer till kläder och inredning. Jag själv vill både ha på mig kläder och inreda hemmet såsom jag vill oavsett om det är "ute eller inne". Mode har ju inget med inne eller ute att göra om man tänker efter utan mode är det du skapar och har på dig, din stil, det som är unikt hos dig, det du trivs i och gillar. 

Jag älskar inredningsdetaljer från Newport och även från Smeg. Jag älskar att ha saker framme på bänken i köket och så har jag inte alltid varit, förut ville jag ha det så undanplockat som möjligt, det skulle vara tomt i köket, inte ens en fruktkorg skulle stå framme utan den skulle stå i ett skåp, nu satsar jag mer på inredningsdetaljer som jag älskar att ha framme, jag vill inte heller köpa bara för att köpa utan köpa något jag verkligen älskar, billigt som dyrare. Här kommer två av det senaste inredningsköpen. Mixern är gudomlig och filten är sagolik.

Allmänt | #filt från newport, #smeg, #smoorhiemaskin från smeg | |
Upp