Skriv fina saker till tre människor idag

Wow vilken respons jag fick på mitt inlägg i går, tack snälla ni. Jag vill verkligen sprida kärlek och få folk att vakna upp från avundsjuka, bitterhet, elakheter m. m mot andra människor, att sluta kritisera andra och få andra att må dåligt och istället jobba med sig själv, att älska och utveckla sig själv, jag vet att jag tjatar om det och jag kommer att fortsätta att tjata om det för att det här med att växa i sig själv och jobba med sig själv är något som har fått mig att må otroligt bra och det har gjort att jag har blommat ut som människa och jag ser världen med helt nya ögon men framförallt mig själv.

Skriv fina saker till tre människor idag, okända eller som du känner, var ärlig såklart och ta upp något som du tycker om med dom. 

Blev dom glada? Vad sa dom eller vad skrev dom tillbaka till dig? Hur kändes det för dig?  Helst ska det vara någon av samma kön för vi tjejer är extremt dåliga på att ge komplimanger till andra tjejer och tvärtom, vi scrollar på instagram, kanske känner avundsjuka (kom också ihåg att insta inte är den direkta verkligheten), kanske börjar vi kritisera oss själva och mår dåligt över oss själva och sedan kommer det där att man skriver elaka kommentarer till andra tjejer. STOPPSkriv något fint istället, va en snäll människa, den människan kommer att bli glad och du kommer att må bättre i dig själv när du har gjort en snäll handling i ord. Se människor med nya ögon och sprid fina saker, det gör dig till en fin människa och du kommer att växa i dig själv. 


God morgon föressten. Jag ligger faktiskt i sängen och bloggar, jag kröp tillbaka dit efter en lång pw, en kall dusch och min morgonsmoothie. Den där kalla duschen behövs på morgonen, egentligen vill jag ta mig ett dopp i havet men jag har inte tagit det steget än. Jag gjorde det några gånger förra året och det var bland det skönaste jag visste. Det tar bara två minuter att gå ner till havet så jag har egentligen ingen mer ursäkt än att jag är lite feg. 

Jag är mer en poolmänniska, jag älskar att svalka mig men jag tycker att det är lite obehagligt med alla djur, sjögräs och djupet i havet. Så jag föredrar poolen men det är mysigt att sitta vid havskanten. Bilden här ovan är en av få bilder utan vattenskor då man var tvungen att ha det i vattnet på Zanzibar då det var sjukt mycket havsborrar, man ser det inte på bilden men så fort du kom ner en meter i havet så var dom överallt. Så glöm inte vattenskor om ni planerar en resa dit. Dom var faktiskt sjukt sköna och kan göra att jag vågar gå ut i havet utan att tycka att botten är äcklig. Hur som helst. Tror jag köpte mina vattenskor på xxl om jag inte minns helt fel. 

Allmänt | |
Upp