Morgonens tankar

Morgonen började med en långpromenad vid klipporna där jag även satt länge och bara njöt av att vara i mina egna tankar, samlade energi och bara fick vara. Älskar att ha stunder då man bara får reflektera över livet och sig själv, det ger mig otroligt mycket.


Saker jag tänker extra mycket på nu är vilka dynor jag ska köpa till min egenbyggda soffa som vi ska ha ute, eller jag har inte byggt den än men jag har fått materialet, det kommer att bli perfekt. Soffan kommer att stå i vår insynsskyddade hörna.

Sen funderar jag på om vi kommer att komma iväg på en resa i höst, allt beror på vaccinationer och hur pandemin ser ut till hösten. Vi får se helt enkelt men resan kommer vi att komma iväg på förr eller senare. Det är i såfall till ett land jag aldrig varit i men som verkar vara jättefint, min syster och vår mamma var där för några år sedan.

Att jag vill uppdatera min garderob med massor av fina skjortor, blusar och kjolar i alla längder. Jag vill ha en lite mer classy stil och jag älskar ju att gå i skjorta. Blev nog extremt inspirerad av serien Heder som vi har börjat att kolla på, Alexandra Rappaport har som vanligt skitsnygga kläder på sig. Ibland känns det som att mina kläder inte riktigt passar min ålder eller kropp. Så ja jag behöver en ny garderob, kanske är det en present jag ska ge mig själv i år? Mhmm. 


Tänk att jag bor på mitt absoluta drömområde, centralt med ändå i skärgården (tar ca 20 min in till stan). Jag älskar att bo så nära smeten men ändå ha naturen och havet utanför huset. Jag har provat att bo i södra norrland i två år men jag trivdes aldrig där, jag vill bo i Stockholm, jag måste ha den här pulsen. Det är här jag trivs som bäst och för mig är det otroligt viktigt att älska där man bor och inte hela tiden sträva efter att flytta någonstans, jag har flyttat nog så många gånger i livet. Man kan aldrig veta vart framtiden tar en men här och nu är det verkligen här jag vill bo resten av mitt liv. Det här är mitt drömhus. 

Åren går, jag blir äldre, lite åldersnoja är ett faktum men jag trivs ändå och försöker att ta vara på varje dag på bästa sätt. 


Promenaden i morse varade i en timme, så fantastiskt härligt väder och så skönt när det fläktar från havet, får se vad denna dag har mer att erbjuda. Allmänt | |
Upp