Från "fula" till bedårande

Jag kunde inte sluta gå en promenad i morse med hunden då det var så himla skönt och småkyligt ute, från att desperat sätta fötterna I badkaret för att få svalka till att le världens största leende. Vi var nog ute och gick i en timme och nu sitter vi här och väntar på sambon som har varit i väg i några dagar och vi längtar tokmycket efter honom , jag beställde mat från Max av honom så det ska bli gott. Jag minns när jag bodde i Bollnäs i två år och när jag bodde där fanns det bara Max att välja på och jag var så trött på Max, men nu toppar den både donken och Burger King. Jag har inte ätit på donken på flera år nu. Galet. Minns när jag jobbade kvällar och när jag och en vän hade kvällspass ihop så avslutade vi alltid kvällen på donken.

I dag fyller min bror 20 år så tanken är att se om han har tid att träffas eller om han har andra planer på sin stora dag. Sen ska jag skjutsa sambon till några där han ska se fotbollen, jag har inte själv bestämt mig om jag följer med eller inte, om det bara är grabbarna så ser jag nog fotbollen någon annan stans. Båda mina lag spelar idag, Sverige först och sedan spelar Ungern lite senare. Blir en bra dag. 

Dessa shorts beställde jag och när jag provade dom först utan en topp var min första tanke att jag skulle skicka tillbaka dom, sen började jag med att stoppa in en topp och ha dom lite högre upp och herregud vad snygga dom blev. Att en outfit kan ändras så mycket beroende på hur man matchar den och hur man bär kläderna. Jag kände mig riktigt snygg i går. 


Allmänt | |
Upp