Dejtingtips

Är det inte helt underbart att vakna upp till detta väder? är det bara jag som sover otroligt bra när det är varmt ute och det blir varmt i rummet oavsett om man har fönstret öppet eller inte? Jag sover otroligt bra när jag är utomlands, kanske har det att man blir otroligt seg i värmen och jag sover utan air condition. Hur som helst så sover jag otroligt bra när det är varmt.

Efter ett joggingpass på 25 minuter ställde jag mig i en kall dusch och är så redo för denna soliga och varma måndag i Stockholm. Nu känns det verkligen som sommar. I helgen var det kalasfirande och i slutet av denna månad fyller jag år. Även om man har lite åldersnoja och så, så känns det helt okej, man får bara go with the flow helt enkelt och göra det bästa av sin tid här på jorden och med åldern utvecklas man på olika sätt, jag älskar att utveckla mig själv framåt, det är bland de bästa resorna jag vet. Jag säger inte att jag är perfekt, men jag strävar hela tiden till att älska mig själv, göra mig till den bästa versionen av mig och tänka på min moral, vad jag står upp för och verkligen stå för det. En sån personlig resa rekommenderar jag verkligen att man gör.


Jag brukar tänka på väldigt intressanta saker, ibland lite knäppa saker, mycket djupa saker, jag är extremt frågvis och undrar mycket. En sak jag tänker på lite då och då är varför vi människor blir kära i en människa, vi är ca 7 miljarder människor på jorden men ändå finner vi en människa vi känner den där känslan av kärlek med. Det finns ju inte bara en kille av 3,5 miljarder killar som ser bra ut och det finns ju inte bara en kille av 3,5 miljarder killar som har en bra personlighet, så vad är det då som gör att man känner den där kärleken i kroppen för just en kille? Och vad är det mer som gör att förhållanden tar slut förutom idiotiska val vissa tar? Många strävar ju att känna den där så kallade "nykära känslan" men kärleken har ju olika steg och förändras ju hela tiden. 

Jag vet själv hur jag fungerar tex i ett förhållande, jag tappar attraktion och kärlek till en person som gör dumma val (går bakom ryggen, flörtar och är otrogna och liknande) jag ser inte personen med samma ögon och då gör jag slut. Du har ju en gång sett ditt ex som den vackraste människa på jorden, som den människa vars personlighet där och då kompletterade din personlighet, det skulle vara ni för alltid, men sedan händer det något. Det tar slut och du ser inte personen med dom ögonen du en gång såg. Mmm väldigt intressant. Är det så för er också att en människa vars yttre ni känner "wow" för men sedan har människan en personlighet som inte är den finaste och då blir personen mindre fin i era ögon, sen kan en människa växa otroligt mycket med sitt yttre om den har en fin personlighet? Samtidigt har alla människor både bra och dåliga sidor, och de dåliga ser man kanske inte till en början. Är det först då det tar slut och hur kan man "dölja, inte märka" dåliga sidor föränn långt senare? Eller var dom där redan från start och du blundade för dom? 

Vet du om dina bra och dåliga sidor och berättar du om både dina bra och dåliga sidor? Hur ärlig är du på en första dejt? Spara både på din egen tid och den andra genom att vara öppen och ärlig direkt, på det sättet hittar ju du också den typen av människa du vill spendera resten av ditt liv med. 

Varför tex inte säga att du faktiskt gillar att vara med flera när du är i ett förhållande om det faktiskt Är sån du är som person, jag tror garanterat att du hittar en tjej som också gillar att vara med flera och då kanske ni är en perfect match med varandra och slipper ha dåligt samvete över att du flörtar med andra men har en tjej eller kille som inte gillar att du gör det. Då blir det ingen otrohet utan otrohet är först när man gör något bakom en annan människas rygg och som du vet att den människan skulle bli sårad av. Jag är sämst på att förklara vad jag menar men jag hoppas att ni förstår. Ärlighet varar längst så nästa gång du är på en dejt där du är ute efter att hitta just din perfekta kvinna eller man, nämn alla sidor av dig, dejta först när du vet vem du själv är, va ärlig och öppen mot både dig själv och den människa du träffar. Spara tid för tiden är verkligen så förbannat dyrbar och finn den där lyckan

Självklart kan förhållanden spricka iaf men man kanske inte just sårar varandra utan avslutar det hela på ett bra sätt och inte får en känsla av att man har slösat tiden på någon. För återigen, tiden är så otroligt viktig. Slösa aldrig varken på din tid eller en annan människas tid. 

Allmänt | |
Upp