Glamping

Det var evigheter sedan jag tältade, jag kan inte ens minnas när men det måste ha varit när man var barn. Jag älskar att vara i naturen och gillar äventyr (ej höjder dock) och att hitta på saker. En sak jag är nyfiken på att prova i sommar är Glamping, i alla fall är det ett steg närmare på att prova på tältlivet. Glamping är en lite lyxigare variant av att tälta. Fast iof så har jag provat på Glamping när vi var i Tanzania kom jag på nu. Vi bodde i tält i två dagar, lite lyxigare tält med en stor dubbelsäng och dusch/toa. Så visst kan man säga att det är Glamping och drt var bland det häftigaste jag gjort, okej nu kan man inte jämföra glamping i Sverige med glamping på savannen mitt i Tanzania bland zebror och lejon men ändå. Jag kommer aldrig att glömma dom två dagarna där, speciellt den natten då jag vaknar upp och tror att jag är mitt i en häftig dröm då jag hör hundratals zebror gå precis utanför tältet och så hör man hur lejonen låter. Så häftigt. Där låg jag i flera timmar och lyssnade, jag vågade inte kika ut. 


Men om man inte vill eller kan åka ända till Tanzania för att prova på Glamping kan man ju göra det här hemma. Jag hittade ett ställe i Nykvarn som heter Larssons Lada där man kan testa på Glamping och i ett av deras tält är också hundar välkomna. 

Hur mysigt är inte detta, nästan så att man vill ha ett sånt här tält istället för en attefallare i framtiden på tomten. Wow

Har ni testat på Glamping?  
Allmänt, Tipsar | #glampa, #glamping, #larssons lada | |
Upp