Picknickkorg från Newport

I går var det min födelsedag, ett år äldre, ett år klokare, ett år som har passerat. Egentligen ville jag inte fira med folk i går men några av de närmaste kom förbi vilket var mysigt.

Sambon gjorde en riktigt god frukost med äggmackor och brieostmackor, ett glas oboy och ett glas juice, precis som jag hade önskat och så satt vi länge och åt på altanen. Sen kom han ut med ett stort paket som innehöll den finaste filten från Newport som jag länge suktat efter och sen fick jag även den vackraste och romantiska picknickkorgen jag någonsin sett, också den från Newport. Jag har länge pratat om att jag vill ha en picknickkorg, den kommer att hålla hela livet och tänk när min son eller dotter ärver den i framtiden och den får leva vidare och skapa romantiska dejter. Så vackra saker.

Jag fick även otroligt fina presenter från gästerna, bla utomhusblommor, presentkort på Mio, glasunderlägg m.m. 

Gästerna kom i omgångar och då det inte var planerat utan väldigt spontant bakade jag ihop en stor form med kladdkaka och till det vispgrädde och jordgubbar. 

Dagen gick väldigt fort, för fort men så är det alltid när man har trevligt och på kvällen åt vi sushi tillsammans jag och sambon och myste. Det blev en väldigt bra dag.

På ett sätt älskar jag att bli äldre och se min egen utveckling som människa, jag blir klokare, tryggare, bättre som människa med åren och jag kan blicka tillbaka och känna hur stolt jag är över mig själv och vart jag har kommit vilket är en underbar känsla. Men samtidigt är jag ett år äldre och jag tycker att tiden går fruktansvärt fort, så här fort gick den inte när man var yngre. Jag vill sakta ner och ställa mig lite på bromsen för jag hänger inte riktigt med. Men å andra sidan går inte det och jag får bara göra det bästa av tiden och livet och njuta fullt ut på alla sätt och vis.


Allmänt | #filt från newport, #picknickkorg från newport, newport | |
Upp