Rutiner för ansiktet

Det här med att ta hand om sin hy har väl inte alltid funnits där, jag har aldrig haft problem med finnar och därför fokuserade inte jag så mycket på hur viktigt det faktiskt är med rengöring av huden och vilken skillnad det är från då till nu oavsett hudtyp. Förut kunde jag sova med smink för att jag var lat, men på äldre dagar är jag väldigt noga med att rengöra mitt ansikte både morgon och kväll och herregud vilken skillnad det har blivit, inte nog med att jag är babylen och känner mig så ren i ansiktet, färgen blir helt annorlunda. Det har hänt någon gång per år att jag glömt att ta bort sminket och sovit med det och hyn blir så torr och får en helt annan nyans direkt.

Det bästa jag vet är kvällsrutinen, rengörningsprocceduren är densamma för både morgon och kväll men på kvällen kör jag avslutning med aloe vera och på morgonen kör jag c vitamin. Sedan använder jag mig av en skin roller också vilket ökat blodcirkulationen m.m. 

Acos rengöringsprodukter är grymt bra och finns i massor av varianter, här är två favoriter. Lumenes återfuktande spray använder jag flera gånger per dag. Sedan låter jag huden vila så mycket som möjligt så att den får andas och bara vara.

Allmänt | #aco, #kvällsrutin, #morgonrutin | |
Upp