Studentfirande nr 1

I år blir det många studentfiranden, ett i dag och två nästa vecka. Herregud vad alla blir stora helt plötsligt och vad länge sedan det var när jag själv tog studenten med mitt sönderblekna blonda hår. Det är 15 år sedan i år, eller vänta jag måste räkna igen, 2006 tog jag studenten, då blir det 15 år. HERREGUD... Känns som att det var för några år sedan bara.

I år tar den här plutten bland annat studenten ( "bebisen" bredvid mig)

Vi hade vår studentfest på Patricia där vi dansade långt in på natten (dock får dom köra coronasäkert i år) . Tänk att mina syskon har mottagning där jag en gång hade det (i mina föräldrars trädgård)

Tiden går så fruktansvärt fort att jag bara vill bromsa in lite, ta vara på tiden ännu mer och bara få krama om mina nära och kära. Att vår älskade mamma inte får uppleva mina syskons student smärtar något extremt mycket. Hon fick vara uppleva ett studentfirande av sina fyra barn, mitt. Sådana här dagar är tyngre, då saknar mn henne ännu mer och minnena från olyckan dyker upp mer och mer... Men jag ska fira dom till max, för både deras skull, min skull och vår mammas skull. Om några år är det min lillasysters tur att ta studenten. 


Allmänt | |
Upp