Studentmottagning

I går tog min älskade bror studenten och kom till mottagningen som en stjärna, han såg verkligen ut som en rockstjärna, haha. Dom hade tidigare varit ute med en båt som var "deras studentflak" eftersom att studentflaken här i Stockholm var inställda i år pga pandemin . Stackarn hade bara sovit någon timme och hade champagnefrukost kl halv åtta på morgonen.

Vi åt hamburgare och jordgubbstårta och när dom skulle vidare senare på kvällen så drog vi hem. Det var en riktigt mysig kväll och solen var även framme denna dag, så glad för det.

Albert hade många att leka med i går, så han hade jättekul och var så himla duktig. Min fina hund.

Zingodrink med bara zingo, som ni vet vid det här laget dricker jag inte alkohol överhuvudtaget och har aldrig gjort det. Det var extremt länge sedan jag drack zingo, det måste varit när man var liten.  

Älskar min blus som jag hade i går från bubbelroom (deras egna märke i guess), till det hade jag ett par väldigt sköna höga finbyxor i tihtsmaterial (från nelly) som var figursydda, skitsnygga. Till det hade jag ett rosa diadem, jag måste börja ha diadem oftare.

Allmänt | |
Upp