Tillbaka

Hej mina läsare, jag behövde en liten bloggpaus i några dagar men nu är jag tillbaka med massor av energi. Inte för att klaga men herregud vad varmt det är. Tog nyss en promenad med hunden ner till havet men det svalkade ingenting, varmt inne, varmt ute och jag börjar få lite panik så nu sitter jag här på en stol i badrummet och har fötterna i kallt vatten vilket är riktigt skönt. Vi måste köpa en AC till huset för det blir mardröms varmt här inne. Vill fixa så mycket här hemma nu och lite inredning väntar vi faktiskt på. Inget stort men saker som kanske för ett litet lyft. 

Vi har en hel del planerat nu i veckan, massor av skoj som händer så det är jag laddad för. Sen är det midsommarfirande och min födelsedag med. Egentligen hade jag tänkt att ha en fest utomhus men det blir inte så. Blir aldrig som man tänkt sig på sin födelsedag.men det ska bli riktigt kul med midsommar, vi är värdarna i år och vi är ett litet gäng som firar ihop. I år ska jag inte göra om samma misstag och bära en svart långärmad klänning så jag funderar på vilka av mina nyinköpta det blir. Det lutar mest åt någon av dessa två. 

Förresten, när en hemsida erbjuder gratis retur så ska det väl vara helt gratis för vad är det annars som är gratis? Någon som kan förklara det för mig? Gratis retur ska väl ändå vara 0 kr? Och inte gratis retur och sedan kostar det 70 kr .. Vad är det jag inte förstår då. Märkligt. Sen måste jag säga en annan sak, jag är så privilegierad med få helt sjukt fantastiska människor runt mig som jag känner en enorm tacksamhet för. Ord kan inte förklara hur mycket jag älskar dessa människor, jag har fan världens bästa människor runt om mig. Och jag måste slappna av och inse att dom är här för att stanna, dom kommer inte försvinna såsom många människor gjorde när min mamma gick bort i en olycka. Jag kan vara mig, i alla lägen. Och dom finns där. 


Allmänt | |
Upp