30+ rensning i garderoben

Supertrånga jeans och byxor

Jag älskar alla mina jeans och har så svårt att göra mig av med dom även fast dom i dag bara kommer till vid knäna. Jag brukar tänka att "någon gång kommer jag kanske i dom igen" men jag har fått inse att höfterna är lite bredare och rumpan är större och jag kommer aldrig se ut som jag gjorde i kroppen som 20 åring. Det tog emot att ge bort favvojeansen. Men vem vet, de kanske fortfarande finns kvar i några storlekar större. Det var ju bara för tio år sedan jag köpte dom. Då har jag bara resten av alla jeans att rensa bort. 

Gamla sängkläder
Dom är rätt urtvättade nu så det är nog dags att investera i lite nya sängkläder. Newport har riktigt fina sängkläder och vi har några par därifrån. Så jag ska nog rensa lite där och köpa lite nytt. Visst är det härligt att lägga sig i nya fräscha sängkläder. 

Gamla bhar och bikiniöverdelar
Jag har kvar mina gamla bhar som jag hade innan jag gjorde min bröstförstoring. Jag får inte på mig dom längre men ändå envisas jag med att ha dom kvar. Skärpning. Samma sak med bikinis, jag kan inte gå runt på stranden med bikinis som täcker bröst vårtan.. 

Omaka strumpor
Någon gång kanske dom kommer tillbaka från tvättmaskinen alla dom där strumporna som har försvunnit och lämnat flera strumpor ensamma. Jag har en hel hög med omaka par som måste bort... Och även dom med hål i.. 

Urtvättade och för små trosor
Ja, då var vi här igen. Rumpan har blivit större och det är jag glad för så jag måste göra mig av med trosorna i på tok för små storlekar och som sitter på halva rumpan. Och alla de andra trosorna som har sett sina bästa dagar.. 

Det blir nog väldigt tomt när det är klart med rensningen 🤷‍♀️

Allmänt | Rensa i garderoben | |
Upp