60 års presenter

Då var det säkert dags för någon i din närhet att fylla 60 år och självklart ska det firas. Varför inte ge bort en mer personlig present som den som fyller år garanterat kommer att tycka om och som också blir som ett minne som lever kvar.

Kanske är han en grillmästare och älskar att laga mat, ni bara älskar att komma över till er pappa, vän, morfar eller farfar på en middag och avnjuta god mat tillsammans. Att ha en mästare i köket är som att ha en personlig kock.Eller är er mamma, vän, mormor eller farmor en riktig friluftsmänniska som älskar att vara ute i naturen men kanske blir lite stel i slutet av ryggraden varje gång. Här hittar du en guide till bra 60 år presenter och du kommer garanterat att hitta presenten eller presenterna för just din nära och kära på den stora dagen.

Hon eller han kanske är den där äventyrslystna personen och kanske är det några mer av er som är på samma nivå och vågar det som kanske inte många skulle våga men ni tillsammans är med och skapar ett otroligt minne. Jag själv är mer av den fega sorten, speciellt om det har något med höjder att göra men jag önskar såklart att jag hade varit mer modig.

Hon eller han kanske behöver skämmas bort med en massage vilket aldrig är fel och gillar att ha det lugnt och skönt. Sitta där med sin frukostbricka och lägga pussel vilket är ett utmärkt sätt att stimulera hjärnan på. Vem vet vad det är för motiv som visar sig i slutet.

Hon eller han kanske bara gillar att sitta i sin favoritfotölj och lyssna på klassisk musik med ett whiskeyglas i handen och bara få en avkopplande stund, kanske är det favoritstunden på hela dagen. 
Allmänt | |
Upp