Aktivitet utomhus

När vi hade maskeradsfesten cowboy och indian för några år sedan så hade vi femkamp vilket alltid är kul. Förutom att ett moment var tipspromenad så var en gren luftgevär och jag kan säga att jag var rätt så kass på det. Jag var så dålig på att träffa tavlan. Så när vi kör femkamper då vill man inte vara i lag med mig när det gäller liknande saker, men jag är heller ingen dålig förlorare så det blir mycket skratt iaf.

En annan gren man alltid kan ha med i femkamp är att kasta pil. Jag är nog lika kass på det men det är ändå så himla roligt och man kommer ut. Men en dag ska jag briljera på dessa grenar, övning ger färdighet eller hur.

För mig är femkamp kopplat till mysiga sommarkvällar och en hel del skratt, mysiga, stugor och myskläder, jag älskar att vara ute i naturen och speciellt nu när man också har en hund.

Ja jag är rätt kass på luftgevärsskytte men det är ändå kul att försöka pricka tavlan så gott det går och även öva på att faktiskt bli bättre på att sikta och försöka känna hur vinden går.


Allmänt | |
Upp