Tulpaner och vårkänslor

Vårkänslorna är på topp och hela jag är sådär härligt sprudlande glad trots mindre roliga besked, mina blodvärden går inte upp. Förra gången jag skrev det så gick dom upp. Det var för två veckor sedan men efter det har det inte stigit alls trots min behandling, och då har jag fått fyra infusioner sen dess. Så jävla tråkigt att det går så segt då mina blodvärden fortfarande är på tok för låga. Nu har jag bara två gånger kvar.. 

Men humöret är ändå på topp. Albert har varit lös på baksidan och suttit i en lång löplina på framsidan och jag har bara suttit och njutit i solen i en timme, fått i väg ett samarbete och längtar enormt mycket till våffelmiddagen. Så härligt att sitta ute och höra grannarna, musiken (just nu sitter jag här och diggar till nått dunka dunka som någon granne spelar) och känna en sådan tacksamhet ändå för livet, livet är långt ifrån så som vi brukar leva det men åh vad jag bara känner den där enorma tacksamheten och hur mycket jag själv har vuxit som människa i denna pandemi.


Vi beställer fortfarande mat på nätet och hämtar ut ute sedan vilket vi har gjort under hela pandemin (man gör det man kan) och min kära sambo överraskade mig med en av de vackraste blommor jag vet nämligen tulpaner. Jag älskar tulpaner. Måste ha missat det helt när han beställde dom. Förra gången råkade jag ju se när han beställde chokladasken till mig på alla hjärtans dag.

Hur fina? 

Allmänt | |
Upp