Få drömma lite

Något jag älskar är att bada, inte i havet dock. Jag kan på min höjd ta ett dopp här i havet och svalka mig och kärringdoppa mig i havet utomlands. Men jag älskar att bada, i pool och i badkar. Året om. 

En av de mysigaste kvällarna hos mamma var när det var rejält med minusgrader, stjärnklart och familjen badade i jaccuzzin med mössor på huvudet. Så himla mysigt mellan kontrasten varmt och kallt, det påminde lite om när man badade i de varma källorna i Thailand och sedan hoppade i en iskall flod precis nedanför.

Bild från Folkpool

Jag vill ha både en pool och en jaccuzzi här hemma, det skulle vara rena drömmen. Tänk att bada jaccuzzi en stjärnklar kväll på vår magiska baksida. Vi har redan nu tänk ut en bra plats för den. Sen får man givetvis se när vi köper en sådan. Men drömma kan man, och visualisera. 

Och det bästa, av allt är att man kan bada i den året om. 
Bild från Folkpool

Tyvärr bor vi i ett klimat där att bada i pool kanske inte är det optimala att bada året om i, om man inte hittar lösningar. Jag minns när jag och min syster satt barnvakt för massvis av år sedan till en familjs barn här på området och dom hade faktiskt en inomhuspool i huset. Eller tänk er en cabbil lösning. Ett kupolliknande tak som man kan fälla upp och som även är behaglig att vara i året om, i ståhöjd, eller varför inte glass in poolen helt och hållet men att man kan öppna upp. 

Eller så kan man bara ha den som den är. 
Bild från Folkpool
Allmänt, Tipsar | #folkpool, #pool från folkpool | |
Upp