Den där röda tråden.

Åh vad glad jag blir för era fantastiskt fina  kommentarer jag får vilket värmer så mycket i mitt hjärta ska ni veta. 

Jag har verkligen kommit in i ett inrednings mode och senast i går så satt vi och kollade på tapeter tillsammans, jag har länge varit kär i boråstapeter och tycker att dom är otroligt vackra och särskilt en har satt sina spår i hjärtat och det var den jag visade i går. 

Jag vet inte om jag gör rätt när jag inreder här hemma men jag har aldrig inrett så här stora ytor tidigare, jag kör ju "lite här och lite där" kanske är det dumt? Kanske borde jag satsa på att göra ett rum i taget? Allt är halvfärdigt men samtidigt kanske jag håller mig till den röda tråden när jag hoppar fram och tillbaka såhär mellan alla rummen? Hur gör ni när ni inreder ert hem? 

Här är matsalen. En otroligt trisst sådan. Jag älskar vårt köksbord från Mio men det köpte vi när vi bodde i en tvåa på 62 kvm och nu bor vi på 151 kvm och ytorna är enorma. Bordet är egentligen för litet. Jag hade hellre velat ha ett bord med plats för 6-8 personer men jag gillar bordet så mycket och har ännu inte hittat ett större runt som jag vill ha. Älskar förresten runda köksbord, jag tycker att man umgås på ett bättre sätt då när man kan se alla. 

Och detta rum har vi inte gjort något i förutom att ställa dit matbordet, hemmakontoret var här tidigare så intresset har inte funnits till att fixa till det, förrän nu. Jag vill ha någon vacker färg eller tapet här. Lite tavlor och ett sideboard som jag ska bygga, själv, köpa en ny matta och göra det till en vacker mysig matsal. 

Allmänt, Drömhuset | #inreda ett hem, #matbord, #matord från mio, #matsal, #mio, #mio matbord, #röda tråden i hemmet | |
Upp