Inspiration

Jag sitter många timmar framför olika inspirationssidor för att få idéer på hur jag vill fixa här hemma och mina senaste projekt kommer att vara med lastpallar och en kabeltrumma. Jag vet redan nu hur jag vill göra med dessa, bland annat ett sideboard, hyllor och ett bord och med kabeltrumma har jag lite idéer på att ta ena runda plattan och sedan sätta en spegel över så att kabeltrumma blir som en ram, jag tror att det kommer att bli så fint jag tänkte betsa möblerna och behålla så mycket som möjligt att träkänslan. 

Sen har jag lite beslutsångest över min helkroppsspegel. Just nu står den i min egen walk in closet, från början stod den i sovrummet för att sedan hamna i sällskapsrummet. Jag kan bara lösa det genom att köpa en till bredare att ha i min walk in closet så låter jag denna fina vita stå i sovrummet för jag älskar ljuset som blir där. Visst är den fin här? Det var min mammas spegel. 


Sen måste det komma upp saker på väggarna då det är väldigt vitt och tomt här hemma. Jag har fått lite smak för att måla alla väggar i en härlig grå färg, men det får jag se om jag vågar. Tavlor är ett måste, har så fina bilder från alla våra resor som jag vill få upp, bland annat ifrån Tanzania, Ungern och Grekland.

Allmänt | |
Upp