Koppla av innan besöket

Då var det måndag igen och helgen försvann snabbare än vad jag hann med men vilken mysig helg det har varit, då det har varit väldigt mycket fix på olika håll så skämde jag bort Albert ordentligt mellan varven, att få se hans totala glädje är obeskrivlig och jag åker gladeligen ända till Drottningholm för att få uppleva den. Jag tycker att Hundöarna är helt klart den bästa hundrastgården eller hundrastön som det faktiskt är, är den absolut bästa och jag tycker att det är tråkigt att de andra hundrastgårdarna är rätt så trissta..

En sak jag inte har hunnit med än och samtidigt inte bestämt mig till 100% om färg är målningen i hallen. Det blir grått, så långt är jag överens med mig själv men frågan är om det verkligen ska vara samma kalklitirgråa färg där som i de två andra rummen eller om jag ska köra en mer mjuk, ljusare och lite varmare grå där. Så himla svårt men kul. Blir det fel är det ju bara att måla om. En grå hall med en mysig mjuk ljusbeige avlång matta kanske. Sen ska jag även leta en rund stor spegel, betsfärg och lite så i veckan. Jag har låtit lastpallarna fått torka av sig ett tag och nu är det dags att börja skapa lite. Har även hittat så vackra soffkuddar i ljusbeige färg som jag har suktat på länge, priset är lite dyrt för kuddfodral men nu har jag bestämt mig. Ni får se sen när det har kommit. 


Sen har jag fått klart två content helt för denna vecka och även fått iväg ett samarbete så måndagen började väldigt effektivt. Skönt att kunna beta av detta innan jag återigen ska till vårdcentralen för en infusion idag, efter idag är det bara tre gånger kvar, som jag längtar. Jag får känningar i hjärtat av medicinen vilket är riktigt obehagligt. Men jag har inget annat val, mina blodvärden måste stabiliseras. Eftersom medicinen är så stark så sitter man i ett återupplivningsrum varje gång vilket är obehagligt i sig så jag brukar köra lite extra mindfullness innan och verkligen koppla av, stressa ner, få kontroll på andning och på mina tankar, beta av allt jobb innan som jag har för dagen så jag bara kan mysa ner mig i soffan efteråt. 

Allmänt | |
Upp