Morgonlistan


När går du upp?

Jag går nog upp samma tid varje dag oavsett när jag går och lägger mig vilket brukar vara mellan 06.00-06.30. Jag är en morgonmänniska men även en kvällsmänniska. Jag gillar att ta vara på tiden så mycket som möjligt varje dag, jag sover rätt så bra och känner mig utvilad när jag vaknar. 

Vad är det första du gör varje morgon?

Det beror lite på men tar en promenad med hunden, tar en dusch och sen tvättar jag ansiktet och smörjer med ett serum. Sen kollar jag dagens jobb på mobilen. 

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? 

Jag skulle nog säga att det snittar på en halvtimme varje morgon. 

Är frukost viktigt? 

Ja det är det verkligen, annars har jag inte mycket energi alls. Och sedan älskar jag att äta. 

Vad äter du till frukost? 

Jag gör smoothie varje morgon som innehåller två bananer, massor med blåbär, babyspenat, gurkmeja, mjölk och kakao, ibland också ingefära och chili. Och sedan startar jag även morgonen med ett glas vatten. 

Är du morgontrött? 

Jag har en egen inbyggd klocka så oftast vaknar jag av mig själv vilket gör att jag känner mig pigg och jag har mycket energi. Jag har aldrig varit någon som snoozar om jag har larm på telefonen utan jag går upp direkt. 

Hur ser en perfekt morgon ut? 

Vaknar av massor av pussar av Albert, jag och min sambo ligger och småpratar och myser, jag tar en dusch och sätter sedan på mig morgonrocken och sen äter vi frukost tillsammans. 

Vad är det bästa med morgonen? 

En ny start på dagen som jag får uppleva och kunna göra det bästa av denna dag. Hur lugnt och skönt det är. 

Hur går du helst klädd på morgonen? 

En stor nattskjorta och sockor eller morgonrocken från Hunkemöller som har några år på nacken nu. Allmänt | Morgonlistan, blogglista | |
Upp