Mysiga kvällar framför Rederiet

Sitter här och tittar på vårt fina sällskapsrum som är långt ifrån klart men som är så vackert med kalklitirfondväggen som gjorde så mycket, vilket liv det gjorde i rummet och så himla rolig färg att måla med. 

Vi har fortfarande inte fått hem vår matta från Jotex än och jag hoppas att den passar in, lite svårt att avgöra färgen på en bild så det ska bli spännande att se. 


Just nu känner jag mig lite nere, kom precis hem från vårdcentralen där jag är två gånger i veckan och får medicin i droppform, i dag kändes det bara så tungt att sitta där, bli stucken, få droppet och känna smaken i munnen. Jag är bara så less på det nu och då har jag suttit där två dagar och har åtta gånger kvar. Äsch ingen idé att deppa ihop för det. Som sagt, det är bara åtta gånger kvar 🙏

Vi har haft otroligt härliga kvällar som vi avslutat med en långpromenad innan vi kryper upp i soffan och tittar på Rederiet, nostalgi. Kollade ni också på det? Jag tycker faktiskt att det är så bra och spännande och det är så många som man känner igen, känns som att alla svenska skådisar har varit med i Rederiet.

Allmänt | |
#1 - - Madelein:

Superfint! Gillar gråa toner.
Vad är det för medicin du får, låter jobbigt.

Upp