Så himla bra hårprodukter

Eftersom att vi har pratat lite om mitt 15åriga jag så fortsätter jag på det spåret. Om det fanns något jag kunde säga till mitt 15 åriga jag så skulle det vara att - färga inte håret, du sliter bara på det, låt det vara och boosta det med bra produkter, ta hand om det och var nöjd över den hårfärgen du har.

Jag minns när jag var tonåring, herregud vad jag färgade håret och det blev så slitet och torrt. Jag har ändå haft långt fint tjockt hår precis som det var och sedan förstörde jag det genom att färga det blont. Nu pratar jag om mitt hår självklart och ingen annans. Alla reagerar vi olika på färg, fön och plattång. Mitt hår älskar att vara precis som det är, självtorka, när det är vågigt, när det är sitt 50 nyanser av brunt. 
 
Dessa produkter har jag nämnt lite titt som tätt. När vi öluffade i Grekland i tre veckor räddade produkterna mitt hår när det utsätta för tvätt, sol, torrare luft m.m, då använde jag mig av den oreanga serien. Nu kör jag på denna och är så positivt överraskad. Jag behöver bara tvätta mitt hår en gång i veckan nu och dag 3-5 är mitt hår som finast. Det luktar gott och det ser inte fettigt ut även dag 6 och mitt hår mår bättre än någonsin att bara får vara med en bra olja från Eleni & Chris på topparna. 

Jag klippte av mig håret till axlarna förra året för att få bort all gammal färg och börja om på nytt. Nu är jag supernoga med att ta hand om mitt hår och det har växt på sig bra samtidigt klipper jag topparna själv var 6-8e vecka (mitt hår är det perfekta att klippa själv då det är så vågigt) så nu har det växt på sig ner till brösten. När håret har kommit under brösten trivs jag med längden. 

Dagen innan jag ska tvätta håret sätter jag i naturlig kokosolja i topparna. Kokosolja använder jag även på huden. Sen vet ni säkert redan detta men drick mycket vatten, det är bra för håret. Allmänt, Tipsar | Eleni & chris | |
Upp