Jotex och Newport

Äntligen hittade vi mattan vi ville ha. Den är i från Jotex och är en långluggad mjuk "levande" matta som är otroligt vacker och ljuset faller så fint på den. Jag skulle kunna köpa en till likadan för att maxa mysfaktorn. Det kliar i fingrarna att klicka hem en till, vi får se men mattan i sig är vi supernöjda med.

Visst blev det bra? Jag älskar grått, mysigt, ombonat och sammet. Det ser fortfarande väldigt stelt och tomt ut men nu har jag lastpallar jag ska göra lite roliga saker med och sedan ska det upp saker på väggarna m.m. Det tar sådan tid, dels att hitta det man verkligen vill ha och dels tar det ibland lång tid med leveransen. Skrivbordet från Newport tog flera veckor att få och nu äntligen är det här.Här har vi skrivbordet och jag blev så positivt överraskad, jag gillade det mycket när vi klickade hem det men nu älskar jag bordet. Eftersom att vi har en marinblå fotölj till det så är jag så sugen på att matcha med en marinblå tapet som dessutom är mönstring och denna tapet är jag förälskad i se nedan).
När vi valde tapeter till vårt hus fick vi välja på tapeter från Älvsbyhus så då valde vi vitt för att lättare kunna arbeta med att bygga upp vår egen stil invändigt. Vi har en grå fondvägg i sovrummet och resten vitt innan vi målade två fondväggar i grå kalklitirfärg. För oss blev färgen skitsnyggt och tapetskarvarna är helt borta. Väggarna är magiska. Allmänt, Drömhuset | Jotex, matta, matta från jotex, newport, skrivbord, skrivbord från newport | |
Upp