Vad är egentligen ett drömliv?

Vad är dina mål och drömmar?

Jag har uppnått några av mina absoluta största drömmar, jag har mitt drömhus så som jag vill bo, jag känner mig otroligt lycklig av att bo där jag bor, jag trivs så himla bra och jag känner att jag är till freds och så nöjd med mitt boende. 

Jämför aldrig ditt drömliv och mål med någon annan för du har säkert någon annan dröm när det kommer till ett boende, kanske är det utomlands, eller i stan, kanske på landet, i lägenhet, hus eller radhus. Vid vattnet, på en ö, i skogen, i ett litet samhälle eller i ett stort samhälle. 

Jag älskar att drömma, nå mina mål, visualisera, prata om mina drömmar, skriva om dom och jag älskar att läsa om andras drömmar och lyssna till det. 

Jag minns en gång när jag berättade en dröm för en vän för många år sedan, jag har alltid drömt om att ha stora bröst för det är något jag personligen tycker om och jag log när jag berättade detta och jag fick direkt negativa kommentarer att det var absolut ingenting jag skulle göra, det bara öste ner med negativa kommentarer och jag blev ledsen till slut. Det tog många år att komma över dom orden innan jag till slut bestämde mig för att göra mina bröst och jag är så himla glad för det. Jag följde min dröm. 

Tänk på hur orden kommer från er mun när ni pratar med någon. Man kan säga snälla saker och samtidigt vara ärlig. Men att säga tex: "du ser ut som en slampa med dina bröst" mm är inte okej. Då går man till personangrepp och vet inte innebörden med ordet slampa överhuvudtaget.. 

Detta var drömmar. Sakliga saker. Hus, bröst. 

Så vad är egentligen ett drömliv då? Det är att hitta den där inre lyckan, lyssna på ditt inre och din själ, jobba med dig själv och din personlighet. Det är verktygen till att hitta ditt drömliv

Det är när du öppnar upp din själ och blir lycklig i dig själv som du når ditt sanna drömliv. 

Du har säkert tänk att "hur kan den personen inte vara lycklig som lever ett drömliv" eller du köper och köper för att du är lycklig med den där nya väskan eller tröjan i just den stunden men sen är du inte lycklig. Du kanske ställer dig frågan "varför känner jag ingen lycka fast jag har mitt drömliv" jo för att du inte är själsligt lycklig och det är när du inser det som du kan börja jobba med ditt drömliv. 

Jag minns själv när jag köpte massor av kläder men det kändes inte bra sen när jag kollade mig i spegeln, allt såg fel ut på mig, jag var ful, och jag började att få dålig självkänsla och självförtroende. 

Nu ser jag mig själv med helt nya ögon för jag har jobbat med mig själv på en nivå där jag nu älskar mig själv, jag älskar hur jag ser ut och jag älskar min personlighet och belöningen är otrolig på så många sätt, nu tittar jag mig i spegeln och ser en så vacker tjej och min garderob känns som ny fast det är samma gamla trasor. Jag är min egen bästa vän och jag säger och tänker fina saker om mig själv. 
Allmänt | |
Upp