Vad har du aldrig gjort men som du länge önskat göra?


Det finns några saker som jag länge önskat att göra. 

Det första jag aldrig gjort är åka till romantikens land Italien. Jag vill verkligen dit, helst av allt bila runt på massor av platser där och bo på fina klassiska italienska hotell. Italien har länge toppat min lista på resor jag vill göra. 

Det andra är att ha en mysig dejt en stjärnklar kväll och ligga på en filt på motorhuven och kolla på stjärnorna. En kväll i Grekland gav mig en glimt om en sådan dejt. En kväll var det alldeles stjärnklart där och muren runt poolen var så att man kunde halvligga. Det var så otroligt mysigt att ligga där och titta upp på en stjärnklar himmel. 

Hyra en bil i Nordamerika, åh vad heter det nu, ni vet en sån där lång bussliknande bil med säng, toa och kök. Jag hatar när man tappar orden helt. (tänker på meet the Fockers nu) jag kommer på det snart. Ja just det, HUSBIL. haha! Ja en sådan skulle vara en dröm att hyra och bila runt i. Men å andra sidan har jag sett filmerna The hills have eyes för många gånger... 

Jag har aldrig skrivit en bok men det drömmer jag om att göra. 

Jag vill prova på att åka en segelbåt. Jag älskar att vara ute på havet men jag har aldrig seglat. 

Jag vill renovera och inreda en "hippiebil" och göra det till något riktigt mysigt. En sak jag garanterat skulle göra är att ta bort hela taket och glasa in det istället. Ja, då var vi här igen med stjärnhimmel och allt sånt. 

Det finns inte så mycket "utmaningar" i det jag vill göra. Jag är en feg människa som har världens höjdskräck, jag är en romantiker så mycket av mina drömmar och upplevelser handlar om det. Fast jag utmanar mig också, som med Afrikaresan då vi bodde i tält mitt på savannen, och även flög ett litet proppellerplan till Zanzibar (det var bland det värsta jag varit med om) så lite "annorlunda" och utmanande saker har jag faktiskt gjort. 


Allmänt | |
Upp