Vår helg

I går var det ett rent helvete. Jag fick biverkningar av järnet jag får på vårdcentralen i dropp. Och i morgon är det dags för dos tre vilket jag inte ser fram emot. Så i går låg jag i sängen och tyckte synd om mig själv och mådde illa och hade ont i magen. Jag längtar tills detta är över. 

Sambon och Albert var borta hela dagen och när jag hade legat i sängen i några timmar fick jag ett ryck här hemma och började storstäda. Efter det gjorde jag ett fotbad och på kvällen åt vi rester och bara myste. Biverkningarna kom tillbaka på natten så jag får ta upp det i morgon. 

I morse kändes det bättre och vi startade dagen med en långpromenad. Sen åkte vi till sambons bror med familj där jag och svägerskan tog en långpromenad tillsammans. Albert fick busa av sig med några hundar i en hundrastgård innan vi gick vidare. 

Vi har gått över en mil och nu kan vi med gott samvete bara slappa framför Rederiet och äta massa gott resten av dagen. 

Vet ni, i morgon kommer vår matta till sällskapsrummet så det ska bli spännande att se hur det blir. Tror att mattan kommer att göra ett jättelyft i rummet. Så kika in här i morgon för att se bilder på hur det blev. Allmänt | |
Upp