Den djupa delen av mig

Snälla slösa inte på min tid

Mitt ständiga problem är att jag är livrädd för att någon ska slösa på min tid, att föra mig bakom ljuset så att säga, att gå bakom min rygg, att alla vet, alla utom jag, ja ni fattar. Det kan vara så med vänskap eller kärlek. Jag själv gillar inte när man snackar skit om vänner som man sedan umgås med eller att vara otrogen. Och med åren har man verkligen fått lära sig både det ena och det andra med hur man själv vill vara som människa. Jag kan styra mig, men jag kan inte styra andras val, handlingar och ord. Bara mina egna. "Det man inte vet, det lider man inte av" jag skulle säga att jo det gör man visst, ju mer tiden går desstu ondare gör det att få veta att man blivit "lurad" och sanningen kommer alltid fram förr eller senare. Så allt börjar i slutändan med dig, hur du vill vara som människa mot din vän eller kärlek och hur ont det faktiskt gör att få ett svek i hjärtat. Det bär man med sig genom livet så bli en bra människa, mot dig själv och mot andra. Godhet, trohet och ärlighet är något av det vackraste som finns och jag önskar självklart att alla människor vill göra goda handlingar

Nu kom en mer djup sida av mig fram vilket behövs ibland, det jag ville säga med den här texten är att man inte kan styra andra men man kan styra sig själv, att alltid jobba med sig själv varje dag och att sträva efter att bli den människa du vill att andra ska uppfatta dig som. Då ger man både sig själv en ärlig chans och man ger andra en ärlig chans till att skapa en djup geniun relation som är något äkta. 


Jag vet inte om ni gillar de här mer djupare texterna som faktiskt är en stor del i vem jag är, jag är en otroligt djup människa med massor av känslor och som nog är extremt lätt att läsa av, jag är som en öppen bok när man träffar mig och jag kan inte vara annat än äkta. Mitt stjärntecken är som ni kanske förstår kräftan, haha. Så om ni vill ha mer av mina djupare texter får ni gärna gilla det här inlägget. 

Allmänt | |
Upp