En mil i solen

Vilken fantastisk morgon det blev med en rättegång i öronen, en hund och strålande solsken, det slutade med att vi gick en mil runt omkring där vi bor, man tror att man har gått överallt och sett allt men jag tycker alltid att man lyckas hitta nya vägar och se saker och hus som man aldrig sett förr. Sen kom vi hem trötta i fötterna och jag satte mig och skrev klart 6 långa content, jag började med dom i går och betade av fyra stycken och tog resten idag, när jag väl börjar att skriva om något speciellt ämne som intresserar mig så har jag svårt att sluta. Jag har förresten ett speciellt ämne jag tänkte sätta mig ner och blogga om senare i dag. 

Sen har jag ännu mer arbete att ta tag i. Måste rätta lite texter och skriva klart ett till content och planera lite inför nästa vecka. Jag älskar att ligga steget före så att man kan känna sig lugn. Jag vill gärna ha nästa veckas arbete klart redan nu. Jag vill egentligen ha så med bloggen också, skriva en hel del så att jag har inlägg att posta. Oftast blir det spontant bara. 

Känns som att den där milen fick mig väldigt effektiv. Och då tänkte jag inte en på jobb utan njöt till fullo av mitt och Alberts äventyr. 

Allmänt | |
Upp