Helgen hittills

Första dagen av långledigheten var helt magisk, så varmt och skönt och man kände verkligen att nu är sommaren här, vi kunde sitta ute länge och njuta. Både i går och i dag har det varit mindre roligt väder så det har blivit mys hemma, städning och sedan bara varit och tagit tid till att inte göra någonting. Jag tycker att man sällan, eller iaf vi sällan tar tid till att bara slappa, när det är helg vill man njuta och hitta på så mycket som möjligt, helst från morgon till kväll.


Har precis kommit in från en långpromenad med hunden på en timme, älskar att lyssna på ljudbok (helst rättegångar) och sedan bara gå.


I går kom kläderna som jag beställt till min lillasyster till hennes skolavslutning, hon kommer att vara så fin. Vi brukar annars gå i affärer och prova en hel mängd med kläder och så brukar jag styla henne men i år beställde vi på nätet. Hon är hos en kompis i helgen så jag öppnade ivrigt paketet och skickade en bild till henne. Min lilla plutt. Jag har syskon mellan 15-28 år och förut kunde jag känna att det var lite jobbigt att tre av mina syskon är så mycket yngre än mig, men nu tycker jag det är så himla mysigt. Jag har fem syskon totalt, eller egentligen 7. Krångligt det där, jag har fem syskon, tre på mammas sida och två på pappas sida, sen drev min mamma och familj fosterhem sedan jag var liten så då har jag växt upp med två stycken som känns som syskon. Så totalt sju stycken. Helt fantastiska individer och personligheter. 
Allmänt | |
Upp