Utomhusfix på tomten


I dag startades dagen redan klockan 06.00 med en långpromenad på nästan en timme med hunden och efter det gjorde jag frukost till min lilla familj, knäckebröd med pålägg och ett glas blåbärssmoothie och så satt vi och planerade allt fix vi skulle fixa idag. Sen var det bara att sätta i gång, jag tog tag i att plocka bort gamla brädor och flisor från altanbygget vilket blev ett riktigt lyft, älskar när det är städat. Sen fick vi spontant besök av svägerskan med familjen så då blev det en massa mys med dom, vi åt massa gott och njöt i solen i några timmar. När dom åkte hem tog jag tag i att rensa ogräs och fixa i rabatten. Nu är det bara en rosenbuske kvar och tanken är att göra detta till en magisk oas med två körsbärsträd och lite sånt, massa rosa blommor. Sen fick jag ett ryck att lägga småsten runt hela rabatten. Visst blev det bra?




Det tog sin lilla tid att fixa men det blev så bra. Efter det blev det bus och lek med Albert på baksidan i en timme, nu ligger han helt färdig och sover gott tätt intill mig.


En väldigt aktiv och mysig dag. Vår baksida är långt ifrån klara som ni ser. Men tänk när det blir en fin oas även här, det som redan är sagolikt vackert.
Allmänt, Drömtomten | |
Upp