Fel varor igen.

Vi beställer varor på nätet som vi sedan hämtar ut vilket är så smidigt och spar hur mycket tid som helst och i dessa pandemitider är det perfekt, vi minskar på så sätt risken för smittspridning i butik. Men ett problem som har hänt nu två gånger i rad är att jag inte får min lotion, och på handlingslistan har dom ersatt ena min lotion med tvål, okej tänkte jag, jag beställde två olika och bara ena är med som ersättningsvara (tvål), inget mer med det, jag fick ju ändå den andra. Men så skulle jag smörja mig i går och klickar ut krämen, men det var ingen kräm utan den var också en tvål men som inte var med på ersättningsvaralistan (det står att jag fått en lotion) . Tråkigt, sen fick vi bara ersättning för den ena, och vår potatis var inte med alls i någon påse. Så va noga med att kolla era beställningslistor för det glöms lite hej vilt och i vissa fall har vi inte checkat av listan (i början).. 

Nog om det och nog om gnäll.

Dagen startade med att plocka skräp på en vändplan här på området. Att folk bara kan slänga sin skit i naturen, jag förstår inte det. Undra hur grisigt dom har hemma då. Hur som helst, nu under pandemin har vårt område inte haft sina årliga städdagar så man fick anmäla sig till lite olika saker som behövde göras och vi tog tag i skräphögen. Nu är den borta och vi har bidragit med lite iaf. Självklart vill vi också ta vårt ansvar på området så att det är fint. Dock var det en och annan orm i högen så man fick rysningar i hela kroppen.

Jag minns så väl dagen då vi ställde upp med att plocka skräp på stranden på Zanzibar. Vi var två av få turister som ställde upp vilket var lite sorgligt att se, att människor är så egoistiska. Vi hittade både det ena och det andra och efter en timme samlades vi gemensamt och fick en stor flaska vatten var som tack och sedan var alla med på en bild.


Visst vill man hellre gå på en fin ren strand, med vacker sand än att se skräp varje steg man tar. 

Allmänt | |
Upp