Kaos i mitt huvud !!!

Huset ser ut som ett mindre kaos just nu, alla rummen är verkligen hur stökiga som helst och det är oftast då man brukar få besök och sen undrar man om folk tror att vi har så här stökigt jämt, men det har vi inte, inte mer än max fem gånger per år beroende på vad vi gör. Kontoret är nog värst då det mesta åker in där. Man brukar ha en allt-i-allo låda någonstans hemma men vi har ett allt-i-allo rum... som är ett kaos. 

Jag minns när vi antingen var på väg till Afrika eller om vi precis hade kommit hem och då bodde vi i en tvåa och det var riktigt stökigt från packningen, vem ringer spontant på då? Jo min svärfar och jag fick verkligen gå med skämskudden då. Fy vad jag skämdes...

Allt ska vara tipptopp hemma för det är så jag vill ha det när folk är här och man vet ju inte när man får oväntat besök, sen älskar jag att ha det perfekt städat hemma. Det är nog också för att min hjärna blir kaosig när det är kaos runt om mig. 

Jag har mina så kallade fack i huvudet, där är det ordning och reda då jag tar in extremt mycket intryck då jag både har ett fotografiskt minne och är väldigt bra på att läsa av människor så allt det sorteras i huvudets olika fack plus allt annat och är det då rörigt runt om mig måste jag både städa i hemmet och i huvudet på samma gång. Ja ni fattar, haha. Tur att jag älskar att städa och att jag gör det till en riktigt rolig stund. Någon som känner igen sig? 

Om exakt en månad är det midsommar, allt är klart inför det, ja allt förutom maten såklart. Men allt annat runt om, i år har vi midsommar hos oss, vi är ett gäng som firar tillsammans, så himla skönt att vi har en altan, och äntligen har vi lite möbler på den också så nu hoppas vi på en lika fin midsommar som förra året, minns ni hur varm den var, och solig. Hur ofta händer det på midsommar liksom... Jag älskar att fira högtider till max. Det ska vara blommor i håret, sjunga snapsvisor fast jag skålar i något alkoholfritt, nu har jag börjat äta sill och en favorit på bordet är våra vänners silltårta, som jag längtar efter den, och efter dom med såklart. Sen ska det vara dans kring midsommarstången, men som förra året är sånt inställt men annars brukar det vara en midsommarstång här i området och massor med folk vilket är så mysigt och så brukar det vara spelmän, folk sitter på picknickfiltar och äter jordgubbstårta m.m, vi brukar även ha en traktor med kärra som åker runt området och hämtar upp barnen så att dom får åka traktor ner till midsommarstången, så mysigt. 

Vi gör självklart midsommar till den bästa i år med trots pandemin och självklart gör vi den coronasäker. 

Nä om man ska ta tag i kaoset här hemma i någon timme innan jag ska sätta mig och skriva ihop ett samarbete som kommer upp på bloggen lite senare i dag. 
Allmänt | |
Upp