Nu finns det ingen ursäkt


Nu finns det ingen ursäkt till att inte ha tid för din hälsa, din hälsa är viktig och nu kan du enkelt göra olika tester hemma som du beställer från GetTested. Det är bara att beställa det testet du vill göra, ta provet och sedan skicka tillbaka det och som sedan analyseras på ISO13485 certifierat labb vilket ger ett omfattat och snabbt resultat som är på svenska.

Slipp det här med att boka tid till en läkare för det du känner att du vill ha svar på och som du enkelt kan ta reda på själv, bättre att ta ett test för mycket än ett för litet. 

Det här med magproblem.
Det ständiga magproblemet som mer eller mindre ställer till det för mig, som ger dom där obehagliga symtomen och som jag länge undrat över vad det kan bero på. Jag läste på lite om symtomen på histaminintolerans test och kände att det var mina symtom det stämde in på ,det var liksom "mig" dom skrev om, som jag känner igen mig. Jag har alltid trott att det bara är laktosintolerans som jag har men sen kan jag reagera på saker som inte innehåller det men ändå få symtom och då är ett histamintest det optimala för mig så att jag kan utgå från något när jag vill göra något åt mina magproblem. För att ta just detta test tar man blodprov, det finns fyra olika metoder beroende på testet man tar vilket är , blodprov, saliv, urin och utandningstest.

Hinner jag med att göra ett test? Klart att du gör.
Att göra ett test hemma är både skönt, det sparar tid, det finns inga ursäkter till att inte göra det, du slipper ta ledigt, du kan göra testet precis när det passar dig bäst, du kommer med större sannorlikhet att beställa och göra testet och inte skjuta fram det och du lyssnar på din hälsa och gör något åt dina besvär. Äntligen.

GetTested har en mängd olika tester som du enkelt kan göra hemma. Det är skönt att kunna utesluta, få svar och kunna göra något åt det du vill testa dig för. Du kan även köpa rätt vitaminer och kosttillskott på hemsidan.


Så med det sagt vill jag bara tillägga att:
Tänk att bli fri från symtom och besvär, tänk att vara ett steg närmare till att ta hand om din hälsa ännu mer och veta hur du mår i din kropp. Och att få veta det snabbt och på ett smidigt sätt. Bry dig om dig och ta hand om dig, lyssna på din kropp och gör det bästa för den, det är inte krångligt och det ska inte finnas några ursäkter till det.
Allmänt | |
Upp