Sätta färg på väggarna

Ett betalt samarbete med k3maleri.se

Känns som att jag har fastnat lite här hemma med fixandet, okej nu var det inte många dagar sedan jag slipade ett bord och målade om men väggarna står stilla och drömmen är att hitta den perfekta färgen till väggarna, just nu är det vitt förutom på tre fondväggar, två av dom är i kalklitir och en har en grå tapet.

Sovrummet vill jag ha i bara grå färg på alla väggar, där inne ska det vara grått, mörkt och ombonat med en liten mystisk känsla, jag får nog be killarna på K3 måleri om hjälp med både det ena och det andra så att vi får till väggarna här hemma. Jag har fått för mig en annan sak också, när jag har gått runt här på området så har jag fastnat för två fasadfärger på huset. Jag är fortfarande kär i den grå färgen vi har målat huset med, men jag kan inte släppa tanken på att antingen ha en mörk nästan svart färg eller att ha en färg som är en naturfärg, heter det så? Den ska påminna om färgen vi har på vår nylagda altan. Får ni bilden i huvudet hur jag tänker med den färgen?


Men allt det invändiga får vi nog börja med, få färg på våra vita väggar, sätta upp tavlor efter det och få den här ombonade känslan. Frågan är, kan man ha grått överallt? Flera nyanser av grått? Det borde väl fungera eller är jag helt ute och cyklar nu? Kanske är det en slags beige färg vi ska köra på? Undra vad som passar bäst till det jag vill skapa med alla mina lastpallar. Jag har en bild i huvudet på hur allt kommer att se ut och då ser det verkligen helt fantastiskt ut. Sakta men säkert blir det till verklighet. 
Allmänt | |
Upp