Strumpor till hund

I går beställde jag strumpor till vår hund så att han kan följa med oss när vi åker båt i sommar eller att kunna vara inne hos folk. Jag vet själv hur jag skulle vara om någon kommer med hundar hem till oss, då hade jag bara velat ha hundarna ute för jag vet hur glad Albert blir när det kommer hundar och jag vet hur repigt vårt golv skulle bli då. Så det var lika bra, han hårar ju inte så det problemet har vi inte vilket är skönt. Det var en upplevelse att se Albert när vi provade skor till honom i djuraffären vilket såg så roligt ut. Skor blir till vintern.

Jag vill verkligen att han ska bli delaktig fullt ut i våra liv och just båt är något jag tycker är supermysigt att åka, packa ner massa gott och vara ute på sjön, åka runt till några öar, ta mitt efterlängtade dopp. 

God morgon förresten, blev en liten sovmorgon till halv sju i morse. Har en hel del att fixa just i dag (allt på samma gång) men innan jag börjar med det tänkte jag skriva några content, brukar alltid försöka fokusera på att göra klart dom på måndagar så att man kan ta allt annat som dyker upp sen. 

Sista dagen på maj i dag, och imorgon går vi in i juni månad, min månad. Jag hade ju planer på att slå ihop en inflyttningsfest med min födelsedag men det går ju inte i dessa tider, men fira min födelsedag ska jag göra, sen har vi midsommar också vilket jag ser så mycket fram emot, jag räknar dagarna. Känns härligt att sommaren snart är här på riktigt. 

Allmänt | |
Upp