Vårt opiffade vardagsrum

God morgon!

Vad jag älskar fredagar, inte nog med att jag älskar fredagar i sig utan jag älskar vår lilla tradition här hemma med hämtmat och mys på fredagar. Jag brukar för det mesta välja sushi eller sallad så jag får se vilket det lutar mot idag (vi brukar vara duktiga med att göra lagad mat och matlådor resterande dagar). Vädret är piss men jag är på väldigt bra humör, hann precis in från en liten promenad med hunden innan regnet kom.

Nu har vi köpt alla saker för att kunna slipa det här vita vardagsrumsbordet som jag sp länge har nämnt att jag vill fixa, jag vill ha det i en träfärg, sen ska jag ge mig på att fixa lastpallarna också. Kanske att jag sätter igång på söndag med det. Imorgon är det vår lilla vovves 1 årsdag så då ska all fokus ligga på honom och göra dagen till den bästa för honom. Jag har planerat allt in i minsta detalj så imorgon kan jag inte pyssla med det. 

Jag lovade er en bild från vårt vardagsrum där vi inte har gjort mycket alls förutom att göra en kalklitirvägg bakom tvn. Förstår inte hur vissa klarar av att ha massor med saker runt tvn, jag vill ha det så cleant som möjligt runt om och vår fondvägg blev så snygg, jag kommer nog att måla listorna och hela denna vägg så småningom i kalklitir, då blir det som en "betongvägg" helt och hållet. Jag älskar storleken på vår soffa men är ändå sugen på en annan, sen vill jag ha en större matta och massor av piff. Här inne är det inte klart på långa vägar. Vi har lagt fokus på att göra lite i varje rum och inte göra klart ett rum i taget. Tvn ska upp på väggen så småningom med.
Allmänt, Drömhuset | #vardagsrum, #vardagsrumsinspiration, #vardagsrumsinspo | |
Upp