Det finns kanske inget sen.

Trots att jag verkligen älskar högtider och med det också halloween så firade vi inte den på ett klassiskt sätt i år utan i lördags var vi några stycken som åt tacomiddag i hop och bara myste och sen i går blev det en heldag med svägerskan med familj, vi var i väg på lite saker och sen myste vi bara hemma hos oss med middag. Så jag har haft en hel perfekt halloweenhelg och självklart kom ett och annat spöke förbi vilket jag helt hade glömt bort så med tårar i ögonen fick jag ta av min söndagsmarabou, haha skämtåsido. Låter värre än vad det är, eller. Ja när en tjej har sin lingonvecka och vill inget hellre än att trycka i sig choklad är det inget att leka med. Men å andra sidan, hellre det än bus hihi. Till påsken ska jag ladda upp med en separat godisskål till alla påskkärringar. Känns som att det var ett bra tag sedan dessa traditioner hade ett sånt "liv" i sig och det är verkligen så mysigt att det är tillbaka. Så många söta spöken som knackade på.

Fan vad jag saknar halloweenfesterna med min familj, jag saknar mamma och det är en ständig kamp att klara av denna sorg och hur mitt liv har förändrats så mycket sen hon omkom i sin olycka. Fuck fuck fuck vad ont det gör. Jag värdesätter tiden otroligt annorlunda nu och jag har inte tid att slösa bort den, jag gillar verkligen inte när människor slösar på andra människors tid, det är bland det värsta jag vet och tar avstånd direkt från sånt. Ta aldrig tiden för givet. Gör inte det, för mig vände det från en sekund till en annan. Jag hade en livs levande frisk ung mamma till att hon halkade i en trappa, hamnade i koma som vi tvingades stänga av fyra dagar senare. Så fort gick det. Jag skrattade med henne i ena ögonblicket och i nästa gick jag totalt sönder med att se henne ligga längst ner i trappan helt borta. Om jag bara fick en chans till ett farväl. Chansen finns här och nu till att ta hand om människorna som lever och som ni älskar, nu, kanske inte sen eller imorgon, utan nu nu nu. 

Jag orkar inte uppehålla vänskaper som är bara från min sida, jag har lärt mig att faktiskt släppa och gå vidare, "slösa" tid på de som faktiskt vill vara med mig, som uppehåller vår relation ömsesidigt, som vill ha den där djupa vänskapen. Fan vad det är unikt. Och jag är en sån människa, hellre få enormt djupa band än massor av ytliga relationer. Alla är vi olika och så här fungerar jag. Slösa inte bort tiden att sörja vänner som inte hör av sig. Önska dom allt gott och gå vidare. 

På tal om något helt annat nu, jag har shoppat lite från H&M, tre vackra vaser och två mattor, den andra mattan kom på posten idag som jag ska hämta ut senare så får ni se imorgon hur hallen blev, herregud vad första mattan (dörrmatta) gjorde mycket. Shit. Hallen fick en helt ny karaktär. Kolla bara på dessa magiska vaser, hur vackra är inte dom.

Allmänt | |
Upp