Drömsoffan

Den är vår, ja om några veckor men nu är den iaf beställd. Min absoluta drömsoffa som jag både har sett i verkligheten, suttit i denoch avgudar färgen. Jag har besökt butiken ca fem gånger också och funderat i någon vecka innan vi beställde den så det är absolut inget spontanköp men det var en förälskelse så fort jag såg den. Den har allt jag vill ha i en soffa och den känns mer som jag, lite "bohem". Den är väldigt djup vilket jag älskar, den är så mysig och låg.

Här är den, den är mer sandfärgad i verkligheten, jag ljusade bara upp bilden en aning. När den kommer sen berättar jag vart den är i från, samt vad den heter. 

Jag älskar vår soffserie som vi redan har, fotöljen är en dröm då den rymmer två personer och att den är så djup, man kan verkligen mysa in sig i den. Men jag beställde mest den grå färgen för att det var lämpligast när man har hund men han får enbart vara i vår gamla soffa i vardagsrummet och han lyssnar på det så vi kan verkligen ha den soffan vi drömmer om här och sen har jag blivit tokig i sandfärgat och trä tillsammans. (Älskar att vi har en hund som ej hårar) 

På tal om sandfärg så kom våra "nya" stolar hem i går, vi har sex stycken men vi har ett så pass litet matbord så de andra två får inte plats just nu, jag älskar vårt matbord från Mio men det är för litet i vårt hem så det kommer vi att sälja när vi har hittat bordet vi vill ha. Även mattan kommer att bytas ut till en stor beige rektangulär korthårig matta, sen ska saker upp på väggar och så. Men det tar tid vilket det får göra, jag är bara så glad över färgvalet vi kommer att möblera vårt hem med, trä och sandfärgat/beige. 

Vad tycker ni? Allmänt, Drömhuset | #matbord, #mio, #runt matbord, #soffa från mio, #soffa mio | |
Upp