Första advent

Brrr vad kallt det är i dag, det är bara fyra minus här i Stockholm men det känns som att det är mycket kallare, visst är det så i Stockholm, att det känns mycket kallare än vad det är?. Jag såg att det var över 37 minusgrader i Nikkaloukta nu. Vi var där år 2018 i augusti och då var det extremt varmt när vi skulle gå hela vägen till Kebnekaise. Det var ändå två mils promenad i en jobbig terräng men man blev helt tagen av den vackra naturen, det är verkligen hur vackert som helst där uppe. När de andra besteg berget gick jag och satte mig och kollade på bergen, jag bara satt där i flera timmar och njöt. 

Jag minns bara när jag bodde i hälsningland när det var ca 35 minusgrader ibland, jäklar vad kallt det kunde bli där, helt galet..

Hur kallt har ni idag? Har ni varit på någon plats som tog er med storm? 

Hade ni en mysig första advent? Vi hade det otroligt mysigt på kvällen när belysningen var tänd, ljus var tända och massor av gott var framdukat. Det är nog det bästa med mörkret, att det skapar en otroligt mysig stämning inomhus. Vi hämtade hem våra "nya" köksstolar också och det blev verkligen så himla fint, vilket lyft. Jag visar er det lite senare. 

Här kommer några bilder från Nikkaloukta på sommaren. 
Allmänt | |
Upp