Fallande snöflingor och tassar i snön

Vilken vacker dag det var i dag. Helt frostigt, härligt kyligt och soligt. Dagen har rullat på bra och mycket tid gick till att trimma, tvätta och föna vår storpudel, herregud vad mycket päls det är. Trots pälsen så hårar han ingenting, tack gode gud. Jag klarar varken av katt eller hundhår då jag tycker att det sätter sig i alla kläder, jag har haft en jack russell förut så det där med hår överallt är inte min grej längre. Efter 2,5 timme var han klar och såg ut som en helt ny pudel.. 

Sen åkte vi för att köpa hämtmat, sushi för min del och medan vi väntade på maten smet vi in i en butik som har min absoluta drömsoffa, och där stod den, vackrare än någonsin och så redo att flytta hem till oss, men vi måste sälja vår gamla först. Eller ja gamla och gamla då den bara är några månader gammal, med andra ord som ny. 

Har ni börjat att julpynta än? Jag är ivrig som ett litet barn på att få börja pynta, men snart så. 

Nu på kvällen kom snön, stora snöflingor som föll ner från himlen och la sig som ett täcke på altanen. Jag pratade tidigare under dagen med syster som bor i Malmö och hon frågade om snön hade kommit, några timmar senare kom den. Albert (vår hund) stod nyfiket och kollade på altanen medan det snöade.


Allmänt | |
Upp