Its friday 🤗☀️

Sorry att jag inte har uppdaterat här på några dagar, ibland blir det för mycket och hur mycket text jag än har i huvudet så går det ibland inte att skriva ner det. Då försvinner jag lite. Hoppas att allt är bra med er? Med mig är det bra, solen skiner in genom fönstrena och ger hemmet ett magiskt ljus. Huset visar sig från sin bästa sida, eller ja om man inte tittar ut genom fönstrena eller kollar riktigt noga på golvet. Haha. Allt syns ju när solen lyser in... Planerna för helgen är massor, en helg fylld med nära och kära vilket jag är så redo för. Det ska bli så mysigt. Jag har noll ork att bry mig vad jag har på mig idag så det får bli ett par jeans och min gula tshirt som jag köpte inför afrikaresan då man skulle bära ljusa färger pga tse tse flugan som finns i vissa områden där. De dras till svarta och blåa färger vilket man ska undvika när man är på safari. Nu kom jag in på ett helt annat ämne än vad som var tänkt, hur som helst. 

I dag blir det en heldag med svägerskan med familj, det ska bli mysigt. Passade deras lilla i veckan vilket var så kul. Tre timmar med så mycket gos, bad, lek, sagor och skratt. Jag ville verkligen att första gången skulle bli en succe, vilket jag verkligen tror att det blev. 

Jag önskar er en fin fredag, ta hand om er. Btw, Elvira i bachelor fick sista rosen av Simon. Vackra fina Elvira, jag skrev om det redan i början att jag hoppades på henne. Och jag tycker att det är så jävla synd när stora influencers först pratar om att man inte ska mobba, och sen är det precis det dom gör mot människor i sina kanaler. Ursh. Dubbelmoral. Så mycket falskhet från vissa. 
Allmänt | #bachelor elvira, #svenska bachelor 2021 | |
Upp