Its friday đŸ€—â˜€ïž

Sorry att jag inte har uppdaterat hĂ€r pĂ„ nĂ„gra dagar, ibland blir det för mycket och hur mycket text jag Ă€n har i huvudet sĂ„ gĂ„r det ibland inte att skriva ner det. DĂ„ försvinner jag lite. Hoppas att allt Ă€r bra med er? Med mig Ă€r det bra, solen skiner in genom fönstrena och ger hemmet ett magiskt ljus. Huset visar sig frĂ„n sin bĂ€sta sida, eller ja om man inte tittar ut genom fönstrena eller kollar riktigt noga pĂ„ golvet. Haha. Allt syns ju nĂ€r solen lyser in... 



Planerna för helgen Ă€r massor, en helg fylld med nĂ€ra och kĂ€ra vilket jag Ă€r sĂ„ redo för. Det ska bli sĂ„ mysigt. Jag har noll ork att bry mig vad jag har pĂ„ mig idag sĂ„ det fĂ„r bli ett par jeans och min gula tshirt som jag köpte inför afrikaresan dĂ„ man skulle bĂ€ra ljusa fĂ€rger pga tse tse flugan som finns i vissa omrĂ„den dĂ€r. De dras till svarta och blĂ„a fĂ€rger vilket man ska undvika nĂ€r man Ă€r pĂ„ safari. Nu kom jag in pĂ„ ett helt annat Ă€mne Ă€n vad som var tĂ€nkt, hur som helst. 

I dag blir det en heldag med svĂ€gerskan med familj, det ska bli mysigt. Passade deras lilla i veckan vilket var sĂ„ kul. Tre timmar med sĂ„ mycket gos, bad, lek, sagor och skratt. Jag ville verkligen att första gĂ„ngen skulle bli en succe, vilket jag verkligen tror att det blev. 

Jag önskar er en fin fredag, ta hand om er. Btw, Elvira i bachelor fick sista rosen av Simon. Vackra fina Elvira, jag skrev om det redan i början att jag hoppades pĂ„ henne. Och jag tycker att det Ă€r sĂ„ jĂ€vla synd nĂ€r stora influencers först pratar om att man inte ska mobba, och sen Ă€r det precis det dom gör mot mĂ€nniskor i sina kanaler. Ursh. Dubbelmoral. SĂ„ mycket falskhet frĂ„n vissa. 
AllmÀnt | #bachelor elvira, #svenska bachelor 2021 | |
Upp