Skapar en hall

Det blev inte alls bra med mattan jag hade beställt från H&M, hallen är längre än vad man tror och jag beställde en 140 lång matta som såg ut som en liten dörrmatta i hallen. Jag som verkligen vill ha en lång gosig matta här då det ser så kalt ut så i går kväll satt jag länge och letade efter en matta men hittade ingen passande. Ni får gärna komma med tips.

Jag tänkte även hitta en träbänk att ha här mellan dörrarna och kanske en trähylla. Men just en bänk är jag säker på att jag vill ha. Frågan är, ska man ha en taklampa också eller räcker det med spottarna vi har?   

Den stora korgen vi har i hallen och som jag älskar kommer från Ellos. Den randiga vasen är från Rusta, spegeln från Bauhaus. Skoskåpet och klädhängaren är från Ikea. Den superfina dörrmattan kommer från H&M. Vad tror ni om en hylla likt den vi har i sovrummet? (Se bild längre ner) fast då bara en hylla och inga krokar. 

Jag är så stolt över vårt hem hur det sakta men säkert blir vackrare och alltmer likt ett hembonat och mysigt hem, allt går väldigt sakta men det ska bli bra och inget köpande bara för att fylla hemmet. Undra hur det kommer att se ut när det är helt klart? Spännande.

Sen har vi ju det här med gröna växter, och det gör så mycket och det är något som fattas här hemma men dom överlever ju inte mig och jag förstår inte vad jag gör för fel. Det måste vara något som ligger i släkten, min manna hade enbart plastväxter, medan min mormor råkade vattna dom en gång när hon var husvakt. Förstår ni, haha. Växter överlever inte oss, plast som riktiga... 
Allmänt, Drömhuset | #bauhaus, #dörrmatta från h&m, #hm, #ikea, #inredningstips, #rund spegel, #rusta, #skoskåp ikea, #spegel från bauhaus | |
Upp