Helgen

Den här helgen flög förbi i vanlig ordning. Vi har hittat på så mysiga saker.

I fredags umgicks vi med svägerskan med familj, vi åkte och kollade på julbelysning m.m inne på Bauhaus i Sickla och jag blev glatt överraskad över alla fina julsaker. Vad jag längtar till första advent men om ni hade frågat mig hade jag julpyntat, spelat julmusik och köpt en chokladkalender för länge sedan. Jag tycker att det är så fint med belysning ute och flera av våra grannar har redan satt upp det.

Sen gjorde vi lite mer ärenden innan vi beställde hem mat och åt middag tillsammans.

På lördagskvällen åt vi middag med min familj, alla var samlade och då blir vi hela nio stycken. Vi käkade middag på en grekisk restaurang där jag åt bland annat saganaki vilket är en ost med honung, det är godare än vad det låter. Och minnen från Ios i Grekland dök upp, haha. De som vet, de vet. Vi var ett gäng som åkte till Grekland i tre veckor och det blev saganaki varenda dag. Åh vad jag vill göra en sådan resa igen. Öluffa är bland det roligaste som jag har upplevt, med det perfekta sällskapet.


På kvällen när ungdomarna hade dragit hem bestämde vi "äldre" oss för att gå och lyssna på ett rockband som spelade covers. Det blev ett mysigt avslut på en fantastisk kväll. 

På söndagen åt vi lunch med svärfar och några innan vi skulle på fika hos en av svägerskorna med familj. På kvällen beställde vi hem sushi och kollade på den nya serien om Palme. 

Det blev en toppenhelg med andra ord. Som jag längtar till vi kliver in i december månad. Den mysigaste månaden.


Allmänt | |
Upp