Helgens mysiga stunder

Vilken helg, kan man inte få pausa den och spola tillbaka tiden och uppleva den igen? 

I fredags drog vi hem till svägerskan med familj och myste där hela eftermiddagen och kvällen med bakning, middag och en spelkväll. Älskar våra spelkvällar. 

På lördagen var sambon i väg på annat och jag myste hemma med att göra lite mer julfint och sukta något extremt mycket efter soffan som jag så gärna vill att vi köper. Den finaste soffa jag någonsin sett, den har allt jag sagt när jag beskrivit min absoluta drömsoffa. 


Sen på kvällen mötte jag upp sambon och vi drog iväg på middag med några, det blev en riktigt mysig kväll och sen när vi kom hem fastnade vi framför den danskq serien livvakterna, sjukt bra. Älskar danska serier lika mycket som svenska serier så det blir mycket sånt här hemma.


I dag har sambon fixat här ute på tomten, herregud vad mycket det är när man har hus, men det är kul. Själv tog jag med Albert och åkte till en hundrastgård där han fick busa av sig med sju andra hundar i en timme. Han var så duktig.efter det begav jag mig till affären och köpte första advents mys och sen smet jag in och kikade återigen på min drömsoffa. Håll tummen att vi köper den. 


Det var min helg med andra ord, som jag längtar till nästa helg som är fullspäckad med planer. Älskar att ha saker att längta till.
Allmänt | |
Upp