Party

Vilken fantastisk dag det blev i går  inte nog med att det var strålande sol så hängde min lillasyster här hela dagen då hon skulle passa vår hund på kvällen. Hon dök upp redan kloclan 12. Kan inte fatta att hon snart fyller " Sweet 16". 

När det började mörkna var det dags att dra det där jobbiga plåstret och åka till mammas grav, jag tycker att det är skitjobbigt att åka dit och se hennes namn på en sten men jag känner att jag måste åka dit på speciella dagar.. Man vänjer sig aldrig..

På kvällen kom våra goda vänner över på middag och jag hade lagat en mycket uppskattad laxpasta som blev supergod, väldigt enkel. Mycket parmesan, mums. När all mat var slut och när djurgården hade vunnit matchen var det dags att pudra näsan och dra på 30 års fest för vår goda vän som fyller år. Det var en jättebra uppstyrd fest och jag är så tacksam för dessa fantastiska människor och för våra traditioner och minnen. Älskar när man är "samma människor" som träffas eller vad man ska säga. 


Vi sjöng, vi dansade hur mycket som helst, vi åt så goda tårtor, snick snackade. Vi hade det riktigt riktigt roligt och när klockan slog halv två på natten var det dags att gå hem för vår del. 

Jag dricker ju inte och har aldrig gjort men jag är nog en av dom som dansar mest på fest och jag vet att många känner att dom måste dricka för att klara av att gå upp på dansgolvet. Så här kommer mina tips. 

Slappna av, känn musiken i kroppen, viss musik har jag jättesvårt att komma in i rätt rytm och dansar skitfult, lite tafatt, strunt samma om man inte dansar bra hela tiden. Bjud på dig själv, ha kul. Strunta i vad andra tycker. Plötsligt kommer en låt som du kan dansa till hur dåligt du än känner att du dansar. Det är ingen danstävling du är med i. Lev i stunden och ha så förbannat kul. 
Allmänt | |
Upp