Säljer vår soffserie

Jag ska berätta om fredagen men väntar på att få några bilder godkända för publikation först. 

I dag har det blivit en riktig slappardag med dokumentärmaraton, jag är en riktig dokumentärnörd. Jag har knappt rörd mig från sängen idag, bara när tvätt ska hängas, eller när ytor är stökiga. Gillar att ha det städat. Just det, det blev faktiskt en kort sväng över till familjen, men vi ska dit på middag imorgon så det blir mer mys då. Jag har även fotat vår soffserie då jag har hittat min absoluta drömsoffa men får inte köpa den förrän jag såld vår nästan nyinköpta soffa, vilket jag förstår.



Sen är jag så himla sugen på att sätta upp en stor öppen spis här hemma, en jättestor, ni vet en sån där som finns i amerikanska julfilmer och som dom hänger julstruporna vid, en sån vill jag ha. Vi har pratat om att köpa en liten längre fram, men jag vill skapa en större mysfaktor, tänk er att sitta på en stor fejkfäll framför den med en stor kopp varm choklad med vispgrädde och chokladbitar i. 

Jag är på ett riktigt myshumör och dels är det för att jag är mysig som person men också att vi snart kliver in i december och vi har massor med mysiga planer då som jag är så taggad på. 


Allmänt | |
Upp