10 fakta om mig och lite annat...

Jag blev bjuden på lunch i dag vilket var trevligt, det blev även en massa prat om jobb så det slutade med att jag skickade in en jobbansökan så nu hoppas jag verkligen på detta. Jag fick en sån boozt och det skulle vara rena drömjobbet.

Kaoset i mitt huvud börjar sakta men säkert lösa upp sig bit för bit, jag behöver ordning och reda runt mig så att det blir det i huvudet med, det har varit så galet mycket på sistonde att jag höll på att tappa mig själv och rasa helt, eller jag gjorde nog det, tio gånger om, jag är fortfarande väldigt ledsen men jag vet att jag har den styrkan att ta mig tillbaka, jag hoppas det iaf. Jag har känt mig otroligt ensam, jag har folk runt omkring mig, som älskar mig, som stöttar mig och som finns där, men det är hela tiden den där ständiga saknaden av min mamma som gör att jag går sönder, ibland undrar jag hur fan jag orkar... Men.. oavsett hur jävla skit jag än mår så ställer jag mig upp varje dag, tar hand om mina nära och kära så att dom ska ha det bra, man ser extremt sällan utåt att jag är nere för jag vill ju vara så glad jämt, jag vill va den som får alla runt om mig att bli glada, må bra, se den spralliga knäppa tjejen som bryr mig om, som bjuder på sig själv, som lyssnar och som känner en oerhörd empati mot andra människor. Den delen är extremt stor på mig, samtidigt är jag sårbar, känslig. Sårar någon mig tex tar det väldigt hårt. 

Men..

Den senaste veckan har jag brottats med allt på en och samma gång, ångesten och stressnivån har varit på max och gråten har varit i mitt hjärta, jag har gråtit från djupet av mitt hjärta så skörd har jag varit.

Gång på gång har jag känt den där smärtan när jag såg den absoluta favoritmänniskan på jorden ligga längst ner i en förbannad trappa och kämpa för sitt liv, där stod jag och såg detta, maktlös, där stod jag och gick sönder så in i helvete och skrek rätt ut, jag kan än i dag minnas det, skör som den sköraste glassko som totalt går sönder av rädsla och oro. Nu blev det här inlägget längre och djupare än vad jag hade tänkt mig, men ibland mår man så här. Bakom en fasad av glittrande ögon, ett leende och ett klingande skratt. Ibland vill jag också bara falla ihop och hopp om att få den där mammakramen som jag alltid fick av min mamma och som jag saknar varje dag. Hela mitt liv vändes upp och ner på en sekund, hon stod mig så nära och hennes liv var en stor del av mitt liv, jag saknar det. Hon snubblade liksom i en trappa, hur fan kan det kosta ett liv..


Men nu kommer tio fakta om mig iaf så here we go.

1. Om jag varit med på tv? Och svaret är ja, det har jag, jag var statist i en reklamfilm som gick förut vilket var kul. Jag är en liten teaterapa (ni fattar nog inte haha) men skulle nog aldrig våga ha repliker. Jag har även varit bakom scenen vid en reklaminspelning och hängt.

2. Jag har ridit 1/3 del av mitt liv men tröttnade när jag var runt 19 år. Tänk alla gånger man sov i tält i ridhuset, gick spökpromenader, ridläger, tävlingar m.m. eller bara galoppera i full fart på en äng barbacka. Förutom ridningen var dans och piano en stor del av mitt liv. Jag gick på showdance men ÄLSKAR att dansa salsa, är rätt musik på damn giiiirl... 

3. Jag är svensk-ungersk i mitt blod, men förutom det var min farbror halvitalienare så jag har släkt i Italien, han är även begravd där, jag har även en farbror på Hawaii, kusin i Trinidad Tobago och massor av släkt från Nebraska bl.a. Jag har en väldigt stor släkt på både min mammas och pappas sida.

4. Detta har ni nog inte missat men jag älskar att åka parisehjul och det är något jag måste göra när jag är utomlands, oftast får man en magnifik utsikt från dom över staden. Ja jag vet, hur går det ihop med min höjdskräck, men man måste utmana sig en aning och jag är livrädd när jag åker dom men jag tycker att det är värt det för det är så otroligt romantiskt och magiskt. 

5. Det längsta telefonsamtalet jag haft var på nästan fem timmar. Men jag gillar inte att prata i telefon, jag älskar att sitta face to face i soffan med tända ljus, något gott att äta och snicksnacka i hur många timmar som helst. 

6. Hur jag blev modell? Jag var 13 år och gick på en casting till en känd modellagentur och modellskola, där skulle man lämna in bilder, ta bilder, bjuda på sig själv som fan m.m och jag blev antagen, jag gick i modellskola parrallellt med vanlig skola ca 3-4 dagar i veckan beroende på modevisningar som vi gick på olika teatrar, tror min första var på scalateatern, sen bestod det även av olika castings inom modebranchen, sminkskolor, kontrakt, jag blev även kontaktad av stockholmsgruppen där och träffade dom. Efter det kände jag att det blev för mycket och jag stängde dörren för en modellkarriär... Jag hade kontrakt på mitt hår vilket innebar att jag inte fick färga det och max klippa 2 cm per gång några gånger per år, man satt snällt i stolen när det var dags för modevisning och de höll på med ens hår, leende på läpparna, blev sminkad, träna på vändningarna på scenen, bakom scenen var det flera som hjälpte en av och på med kläder, fort gick det, sen ut på scenen igen. Mitt största uppdrag var modell för stadium i Globens köpcentrum och jag fick även fyra diplom jndrr mina år son midell. Så det här höll jag på med som tonåring. 

7. Jag har jobbat som hotellstäderska på Zinkensdams hotell och vandrarhem (det som ligger vid tanto) som tonåring en sommar, jag älskar att fixa och dona och vi hade det riktigt roligt med mycket skratt, hotellfrukost och så. Det är mycket att städa men så himla kul att jobba på hotell. 

8. Jag kan hela alfabetet i teckenspråk och tycker att det kan vara väldigt kul att teckna det som sägs på tv. Jag gillar även att lösa korsord, jag hade alltid med mig sådana tidningar på resor förr, ett bra sätt att ha hjärngympa på. Nu tittar vi mycket på Alla mot Alla, har ni sett det? Skitkul program. 

9. Jag umgås extremt mycket med både min familj och sambons familj. 

10. Jag kan äta mig trött på saker att jag kan börja må illa bara av tanken på dom, jag klarar inte av risifrutti längre då jag åt mängder av det som tonåring, 

Allmänt | |
Upp